juureton juuttuminen

Runoilija November

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.11.2021 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä miksi olen nyt minä
ja miksi tunnen syyllisyyttä siitä
että en koskaan ymmärrä mitä sinä tunnet
(en ole sinä)
en tahtoisi loukata sinua
en koskaan tiedä milloin minun täytyy pyytää anteeksi
siksi teen niin jokainen päivä
ihan vain varmuuden vuoksi

"varmuuden vuoksi"
18.10.2008
 

karmea juurettomuus
vaikka tietää kaikki pakkakunnatkin
joiden läpi hiipii
sukkasillaan

mutta se oman itsensä löytäminen unohtui
ryhmäpaineessa pitäisi olla ihan
kaikkea tavoiteltavaa

joskus mietin, täytätkö minulla väärän muotoista tyhjiötä,
ja joskus mietin olenko se minä
joka muokkaa omaa tyhjiötään,
jotta et koskaan olisikaan tarpeeksi

rakastan sinua
tunnen vain leijuvani tyhjyydessä
ja aika juoksee maratonia ohitse,
enkä edes tiedä mihin suuntaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot