sukupolvia

Runoilija November

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.11.2021 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä miksi olen nyt minä
ja miksi tunnen syyllisyyttä siitä
että en koskaan ymmärrä mitä sinä tunnet
(en ole sinä)
en tahtoisi loukata sinua
en koskaan tiedä milloin minun täytyy pyytää anteeksi
siksi teen niin jokainen päivä
ihan vain varmuuden vuoksi

"varmuuden vuoksi"
18.10.2008
 

ensimmäinen kerta
kun toivoin asioiden pysyvän verhottuina

eiväthän nämä sälekaihtimet peitä mitään
vaan kaikki näkyy läpi kun tarpeeksi
kuulostelee

voisinpa pitää edes osan siitä
mitä luvattiin

mutta käteni on puristunut nyrkkiin

tämä on vihaa, joka herää
minun takaraivooni kirjoitetuista säännöistä

tätä rikettä
ei ratkaista sovittelemalla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot