Tapana on ettei seiniin kirjoiteta. Kuka vain voisi lukea, sillä koti ei ole suoja, vaan vastaanottotila. Vain tauoilla nukutaan. Valtava aalto. Hiipuva iho. Rakkaus on kasvanut itsenäiseksi. Toivoisin etten tietäisi miten minusta tuli tällainen. Olisi helpompi muuttua.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kerrassaan upea, etenkin kaksi viimeistä säettä säväyttivät luissa asti! Upeaa!
Todella upea lopetus, viisas ja herkkä. Muutenkin oikein hieno runo!
aargh! tää on kovaa kamaa.. varsinkin nuo lopun kolme viimeistä riviä..