Ole vielä varjoissa, isä.
Ole harmaapäinen mies
sivusilmällä.
Istu jossain pöydän ääressä,
näe unia, mieti mitä tehdä
seuraavana päivänä.
Ole edes varjoissa, isä.
Älä ole poissa.
Älä ole poissa.
Älä ole pelkkä muisto,
ole vielä siellä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit