Luulin olevani väärässä. Laskin sen varaan. Tässä pakkauksessa on niin paljon säilöntäarvotonta. Ideoiden suurkulutusta, tuhansia suunnitelmia, mykkää materiaalia. Potentiaalin murskaava voima. Rienaava tyhjyys, kun lause ei tiedä miten päättyä. Sanat jotka eivät vajoa, vaan ovat tarpeettomia. Tässäkö on se multa, jossa sieluni puhkeaa kukkaan?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi