Uskaltaisinpa juoda myrskyn. Olen minä ennenkin päätynyt historiaani. Rohkeasti uuteen kaareen. Niin kovasti on raivattava valintoja, jotka painavat yhtä paljon takana kuin horisontissa. Potentiaali unohtuneena voimana. Ahdistavaa malttamattomuutta, kaipuuta uteliaisuuden toiselle edes kyljelle. Mutta mitä järkeä on toivoa, kun valo sammuu osuessaan silmiin. Näköni on alkanut vääristyä taas, pelkään että palaan siihen outoon maailmaan jossa minä ole kivi ja todellisuus kupla. Vereni edelleen vetää kohti myrskyä, jonka turvin liikkua luovuttaen. Vaaniva pehmeys ja suoraan edessä samettimaailma houkuttelee selkeillä sanoilla. Tiineenä ajasta ja ikävästä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi