Kuumaverinen melankolia. Maali kiiltää pinnalla, märkänä, mutta valmiina eikä mikään silmissä loista, kun näöllä ei ole niin väliä. Säälittävän salakirjoitusta, kun ei halua olla liian selkeä. Kuin taivaalle piirretyt viivat, epiikka langanlaihana.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi