Kynnyksellä II

Runoilija 3f521a518aabacceb7795196534d14d5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2018 17:56

Asuinpaikka: e5bac4eddf41aa1666b6d4ec9126357b
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.2024

Puolivallaton avomies, jonka motto on että mennään tässä yksi päivä kerrallaan. Kiittämättänikin tietäköön jokainen arvostelun laatija että onhan se kehveli hyvillään kun arvioidaan;) Kiitos siis tässä kaikille kommentoijille!

PS. Kokoelmani "Kahdeksan vuodenaikaa" ilmestyi syksyllä 2017. Jos joku on niin "ihteesä suuttunu" että jostakin syystä haluaa hankkia sen, niin sitä saa Mediapinnalta;)

PPS. Toinen kokoelmani "On ilta jolloin tähdet sammuvat" ilmestyi talvella 2018. Siihen sopivat samat koordinaatit kuin ensimmäiseenkin. 

PPPS. Kolmas kokoelmani "Kuun päivä" on ilmestynyt elokuussa 2018. Ja edelleen samoilla koordinaateilla. Neljäs kokoelmani ilmestyy noin kymmenen vuoden kuluttua, se tulee olemaan paras siihenastisista, ja nimeksi tulee Vol 4, laulu- ja soitinyhtye Black Sabbathin neljännen albumin mukaan. Sitä odotellessa...
 




merkillistä

ulkona tuoksuvat
syyskuisten tulien savut

sade ilmestyy varjostaan
levittää märät siipensä

on kesäkuu
päivät vierivät hiljaa
kuu siirtyy kiurusta kesään

asioista alkaa olla liian kauan

sateen tummentama piha
tuoksuu lapsuudelta

kesä ottaa varovia askelia
kärpäsen päivänä se ottaa pitkän loikan
juhannusta kohti

käki kukkui eilen kolmasti


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikea tietää enää, mihin aikakauteen kuuluu. Tulevaisuutta ja mennyttä on läsnä jo tässä hetkessä. Edelleen luonnosta ottaa moderneinkin ihminen aakelmerkkinsä.. mutta runosta aistin, että parempaa kohti olemme menossa vaikka viestit ympärillämme ristiriitaisia ovatkin. Hyvä runo. 
mielenkiintoinen runosi ikään kuin avaa ovensa uuteen mahdollisuuksien rusauteen samalla kun sen maisemissa heijastelevat muistojen ja kokemusten valot ja varjot, kaikella on oma sanomansa, rajoittava tai rajoja avaava sanansa sanottavana - vapaus on vahvaa hengitystä, kestää minkä suo, vaan ei mitään aikeissaan estä - ihminen on mahdollisuus, hetki on valintaa, kaikki kuuluu runosi kynnyspuulle, painaa sen kulumia, huomaa heijastukset taivaan rannassa - taidokasta ja tulkinnassaan sallivaa on runokerrontasi
 
Tämän vuoden kevät ja kesän alku eivät ole oikein vastanneet toiveita. Kaunis runo.
Upean runon olet luonut... tuoksujen ja tunnelmien kautta taipuisin sanakääntein : /kuu siirtyy kiurusta kesään/, tuttu lause saa uuden ilmeen pienellä liikkeellä.  Se on taitoa ja oivallusta. Sisältörikkautta ja herkkyyttä.  Ja lopun käen kukunnan määrästä voi laskea monenmoista.
Kiehtovaa kerrontaa,pidän.
Käki ei jaksa näin kylmällä säällä kukkua montaa kertaa.
Hieno tunnelma.
Aivan ihana tunnelma läpi runosi, niin alkukesää kun voi
Puettu sanoiksi ihmisen niin monen tunnereaktiot
hienosti kuvaat kesää

pidin paljon

Sinun runosi iskee kuin kesäinen ilta.. Istuu rakkaalla penkillä lumme kukkii yksinäinen soutaja lipuu ohitse sosiaaliset suhteet on kunnossa ottaa käteensä vettä ja sano, hei naapuri mikä on eläessä, sauna puhtaus ja lämpö sitten uimaan.

tämän runon valitsen kokonaisina palasina. Kiitos.

Tuoksumuistoja, tuttuuden tunnetta, kesäisen luonnon kokemusta yhä uudelleen.
Sitä minäkin tunnen, myös tämän runosi kautta.

Hyvää heinäkuista syntymäpäivää sinulle!

 

Hieno tunnelma.
Suuri nautinto lukea runojasi.
Kesä on ollut piukassa tänä vuonna,
kurkkien välillä, taas loitoten.
Mutta nyt aletaan päästä mansikkaiseen makuun!

Onnea Synttärisi johdosta.
Ihana tunnelma runossasi..haikeekin mutta raukee..näin itseni sinne pihamaalle :) Mukavaa synttäripäivää ja paljon onnea :)
Kiittelen kovasti!

Kari
Kyllä tuo totta on, että hyvin ovat syksyisiä olleet säät huhtikuusta lähtien ja nyt sentään vasta heinäkuussa mennään kohti lumetonta talvea, mutta viileetä riittää. Paitsi nyt tänään hiukkasen lämmitti ilmoja, kun huomasvat, että herra täyttää vuosia ;) jees *Onnea  Harvinaisen  Paljon*.

Kyllä taas olet hienosti ilmoista puhunut ja kauniiden sanojen myötä tuonut  kaimalle lapsuusaikoja mieleen, jolloin oli lämpimät aurinkoiset kesät ja lumiset pakkastalvet. :D 
Mä jään tähän...
Kaunis, hieno runo.
Herättää huikeita sadunomaisia mielikuvia, rikasta kieltä, herkkyyttä. Pidin todella.
Kiehtova runo.
Hienoa kerrontaa tässä. 
Taattua ja vankkaa sinua, kohta se kevät jo kurkistelee :) Onnea äänestykseen..
 

Käyttäjän kaikki runot