Taistelu

Runoilija SemiKatsy


Elämä on sotien läpi kulkemista
Välillä pysähdytään keräämään ja kasaamaan itsemme rauniot
Jotta jaksamme jatkaa matkaa uuteen sotaan.
Selite: 
Ei kovin hilpeät ole tällä hetkellä ajatukset.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pitää täysin paikkansa, koko maailmassa nyt.
Pidän runon rehellisestä realismista, hyvin sanottu ja kiteytetty, laittaa ajattelemaan. Valitettavan usein parisuhteet menee noin. Etenkin kun kaksi menneiden suhteiden haavoja, usein vieläpä käsittelemättömiä ja vastuuttomasti kohtaamatta jätettyjä, menee päin yhteen. Ja varsin usein alkaa uuden suhteen ns. väärästä eli alapäästä. (Mielessäni kuitenkin lisään, että onneksi tää ei ole koko totuus. Ei ihmissuhteissa - vaikka joskus tuntuu niin - eikä politiikassa, välttämättä edes suurvaltapolitiikassa, vaikka varsin usein tuntuun niin. Toivottavasti sodan jälkeinen aika ei oo ollut Suomelle vain voimien keräämistä uuteen sotaan.)
 

Käyttäjän kaikki runot