Neljätoista

Runoilija SemiKatsy



14 vuotta
ja edelleen 
olet siellä
muistoissani
matikan tunnilla
istuit kaukana
mutta katseesi,
katseesi
oli
niin
lähellä
kumpa olisin jälleen
14.
 
Selite: 
Taas en ihan saanut ajatuksia ulos niinkuin olisin tahtonut, mutta tällainen sieltä tuli ulos.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyisi olla tyytyväinen siihen ikään mitä on sillä hetkellä.
Kaipauksen tunne tässä saa huokaisemaan... Hieno kuvaus :)
 

Käyttäjän kaikki runot