Suoristan sisuskalut sykkyrältä

Runoilija Nedda

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.1.2017
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saippuakuplien meressä uin
ulappaa kohti
ilman luotiliivejä.
Suosittelen:
 
Et sinä ollut ensimmäinen,

ennen sinua oli jo
kaksisataa runoa

kymmenen vuotta
petettyjä lupauksia,
rikottuja ovia

sinä tulit kuitenkin

vahvoin elkein

suutelit aamuni pehmeiksi
ja ripustit takkisi oksaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo
Ihana runo :) 
Erityisesti takki oksaan on kiva kohta, muutenkin hyvin kulkeva runo.
Vahva kuin suora tunnelataus ja pirun hyvällä otsikollasi !
Ojentuu esiin kuin inspiraatio,
napakan nokkelaa sanan käyttöä,
rivien väliin jätetty tilaa, joka saa lukijan kiinnostumaan.
tää on hyvä
Runo kuvaa tehokkaasti pettymysten jälkeistä onnistumista.
 

Käyttäjän kaikki runot