Sinä

Runoilija Nedda

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.1.2017
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saippuakuplien meressä uin
ulappaa kohti
ilman luotiliivejä.
Suosittelen:
 
Valkopäisiä lapsia,
joilla on silmäsi ja
nenäni nirpistys.

Kyllä minä haluan
sitä kaikkea,

haluan sinut.

Prinsessahäät tai
karata yhdessä,
oma pesä ja
paljon vapaa-aikaa,

kunhan yhdessä.
Otat minut tällaisena ja
haluat tutkia
yksinäiset nurkatkin.

Varo vain, minä lymyilen siellä
ja puren lähelle tulevia.
Sen ovat saaneet tuta
jo kaukaiset kylän miehet ja
toisinaan naisetkin.

Naurat ja
pidät kiinni.

Älä päästä koskaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskasti rakastumisesta!
Mahtava runokuvaus rakkaudesta ja siitä mitä hänestä on mahdollista etsijän siis rakkaan sellaisen löytää, kun pääset alkuun löydöissä se vie sinut ikuiseen aarre kammioon, kunhan vain katsot pintaa syvemmälle.

Kuin salainen arkki on tämä.
 

Käyttäjän kaikki runot