Sillä viimeiselläkin bussilla pääsee perille

Runoilija Nedda

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.1.2017
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saippuakuplien meressä uin
ulappaa kohti
ilman luotiliivejä.
Suosittelen:
 

kuinka helposti

otitkaan sydämeni käteesi ja

 

puhalsit sen täyteen

voikukan siemeniä,

perhosensiipiä maailman toisella puolen,

sillanalaisia maailmoja,

 

taivaansineä puun alla selälläsi,

kädet niskan takana,

 

kainalossasi ruohikon tuoksua ja

rohkeita unelmia.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässäkin rohkeaa toiveikkuutta ja unelmia. 
Kaunista 😉 
Ihana!
 

Käyttäjän kaikki runot