Yhteiseen seittiin

Runoilija Nedda

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.1.2017
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saippuakuplien meressä uin
ulappaa kohti
ilman luotiliivejä.
Suosittelen:
 

Sillä kauneimmistakin päivistä
muistan vain

ihon tuoksun auringossa,
leikkivät askeleet

pysähtyneen
ajan

pakomatkalla
maailman äärissä

pyrähtelet
hymynaurua,
olemassaolon
raikkautta

enkä tiedä enää
mistä alan, päätyn

kumahtelet vuosisatojen
salaisuuksia ja minä vain
takerrun
yhteiseen seittiin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva samaistuminen tuohon takertumiseen.
 

Käyttäjän kaikki runot