Kun näet
minun hymyilevän
älä anna sen hämätä
se on vain rooli
jolla peitän totuuden
aidon hymyn näkee silmistä.
Sydämeni
lakkasi hymyilemästä
sillä hetkellä
kun se jäi
yksin.
Osa siitä
kuoli
tai ainakin
nukahti uneen
josta vain toinen sydän voi herättää.
Sanovat
ihmisen sydämen
olevan oman nyrkin kokoinen
minun on enää
puolet siitä
jos sitäkään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava, upeasti kirjoitettu runo,pidin!
..tai toisilla on vain hyvin pienet nyrkit.
Kaipa se on tuokin "jokaisen" käytävä läpi :(
Mut mitäs me, tuulta päin, vaikka ei mihinkään pääsisi ;)
Kaunista ja koskettavaa
Kaunista ja koskettavaa
Kaunista ja koskettavaa
ihan, kun lukisit ajatukseni.
tykkään kovasti :)