Antakaa minun olla
antakaa olla
hautautua tähän
tämän alle.
Talvella
se kaikki alkoi
lumipalloa kasvattamaan
suuremmaksi
koko ajan
kasvoi kaikki
se paha.
Nyt
murheet
ahdistus
uupumus
surut
sataa päälleni
keskellä kauneinta kesää.
Masennuksen pisaroilta
ei mikään sateenvarjo suojaa.
Pekka Poutakin
ennusti vain auringonpaistetta
Mikkelin seudulle.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sateenraikas vesi puhdistaa kirkkailla pisaroillaan.
Pitää ajatella että sade puhdistaa. <3 *halaus*