Näinä aamuyön tunteina
aurinko nousee kauniisti
on hiljaista
ihmiset heräilee töihin
minä en ole jaksanut
edes nukkumaan.
Näinä aamuyön tunteina
romahdan
luovutan
liikaa painaa kuorma
laihoja hartioita.
Aivan liikaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tuttu tunne. kun taas viime aikoina noi valvomisputket on tuttuja.
Hmm, tää on ihanan herkkä tälleen kursiivilla, tykkään kovasti.
*ruts