jos joskus unohdan sanoa:
olet minulle parasta
parasta mitä tiedän
parasta mitä on
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoissa voi unelmoida Runoissa voi liioitella Runoissa voi valehdella Runoissa voi puhua totta Parhaissa runoissa on sydän mukana Pekka nukkui pois 5.12.2023 Päätepysäkki Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin. Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen. Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein. Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu. Pekan oma runo.
jos joskus unohdan sanoa:
olet minulle parasta
parasta mitä tiedän
parasta mitä on
Kommentit
Se on varmasti Paras Tunne
molemminpuolin. : )
Ilmaisultaan ja tunnelmaltaan kaunis pieni runo, tiiviillä ilmaisulla ja toistolla luotua hellyttävää positiivisuutta, jota liian harvoin tapaa.
Aww vieköön <3 Ihana runo <3
Kyllä, on hyvä kertoa sanoin kaikki tuo hänelle, joka merkitsee kaikkea ;) Hieno, aito tunnustus.
Oih... Ihana, Mielettömän Hieno runo.
Pelkistetyn Täyteläinen, ja Täydellinen.
Yksinkertaisesti parasta
Tärkeät sanat jotka usein jäävät sanomatta.Hyvä kun muistutit runon säkeiden muodossa.
Tätä runoa lukiessa pitäis olla parasta päällä.
Ihanasti sanottu.
Mukava muistisääntö
Tässä runossasi on kyllä niin suurta lämpöä, ettei suurempaa voisi olla. Nuo sanat toiselle sanottuna, ovat sellaista, mitä moni ei koskaab elämänsä aikana saa kertaakaan kuulla, jos ei sitten kun vielä taapertaa pikkupallerona, nuo ihanat sanat äidin suusta pääsee, ajoittain.
Tekee mieli halata tätä runoa
ihana IHANA!
Tässä runossasi on kyllä niin suurta lämpöä, ettei suurempaa voisi olla. Nuo sanat toiselle sanottuna, ovat sellaista, mitä moni ei koskaab elämänsä aikana saa kertaakaan kuulla, jos ei sitten kun vielä taapertaa pikkupallerona, nuo ihanat sanat äidin suusta pääsee, ajoittain.
Sivut