Hän lähti luotani
jättäen ikuisen jäljen
jota kukaan ei koskaan…
pysty peittämään.
Hän viipyi vain hetken
mutta se hetki
oli kuin kokonainen elämä
tai riisuttu huntu.
Kaikki.
Selite:
Miitissä kirjoitettiin runoja musiikin tuomasta tunnelmasta. Tässä oma esimerkkini.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ikuisen jäljen jättäjän
-- hienosti runosi
kuvaa kohtalokkuutta
Sivut