sulje silmät
anna tuulen viedä
tartu unelmiin
ja anna niiden kuljettaa
kun tulee aika
että jalkasi eivät kanna
ovat muistosi
täynnä hyvää mieltä
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoissa voi unelmoida Runoissa voi liioitella Runoissa voi valehdella Runoissa voi puhua totta Parhaissa runoissa on sydän mukana Pekka nukkui pois 5.12.2023 Päätepysäkki Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin. Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen. Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein. Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu. Pekan oma runo.
Kommentit
Niinpä... hyvä, kaunis runo.
ja ruusun sulle taitan,
kiittäen Marle ;D
Tässä lähiaikoina taas vuodella ikääntyneeseen tämä kolahti ja upposi!
Kiitos :)
Onneksi minun jalkani kantavat taas.
Luulin jo että olisin vaiheessa "kaksi".
Mutta sekin aika tulee vääjäämättömästi.
-kiva runo-
Sivut