Ja jos sinä kaipaat minua
kun vaellan villeillä mailla
lähetän linnut, perhoset ja sudenkorennot
niiden siipiin herkin piirroin kirjoitan
rakkautta
Poutapilvet lähetän suomaan varjon viileyttä
keskipäiväsi helteeseen
kätken niihin viestin rohkaisuksi
- Palaan ennen yön valtaa,
sillä tiedän
et tahdo lipua unten maahan
ilman minua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut