Kirjoitin sinulle runon,
- Runoa ei voi määritellä pääomaverotuksen mukaan,
sinä sanoit.
Halusin raadella sinut parhaimpiisi pukeutuneena ja silmät auki,
mutta huomasin ettet olekaan se mitä näin
vaan toimettomuuden ratapihalle eksynyt mallinukke.
En viitsinyt laiskuuttani kysyä mihin kiskot vievät.
Käänsin kylkeä saippuavaahdossa.
Katsoin uuden kuun kuudetta vaihetta takaapäin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut