Onko meri vapaa, rajoittaako rannat, käskeekö tuulet? Pilvetkö vuoria hallitsevat, maata, aurinko vai kuu? Missä on vapaus olla kaikki ja ei mitään, ilman ihmisyyden taakkaa?oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 26.3.2022 12:09 Star Koskettavaa, ihmisenä ei pitäisi väsyä koskaan. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut