Yön sylissä asuvat unelmat,
sinun sylissäsi syntyy todellisuus
rantoja huuhtoo äärettömyys
ja minä olen pilvillä purjehtija
Tuulet tuovat aina kotiinkun palaan aamuisin mereltä
toden pehmeälle kalliolle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut