Tuuli juoksee koivikoissa,
nuoret puut kohisevat innoissaan.
Kurottuvat kohti,keinuvat tuulen tanssiin.
Vanhat valkeat vain pudistelevat lehtiään
ja ikkunallani viherkasvit ikävöivät,
kaipaavat edes yhtä ainoaa
tuulen suudelmaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut