Nainen kulkee paljain jaloin
veden ja maan rajalla.
Tuulen hyväilyt hiuksissaan,
hän hymyilee hämylle taivaan,
elämälleen.
Mies katsoo kaukaa, salaa,
ja äkkiä tietää ettei omakseen
koskaan
tätä naista saa.
Ei vaikka rakastaa.
Nainen kuuluu itselleen,
vapaudelle ja elämälle,
maailman kaikkeudelle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut