Älä puhu intohimosta
jos tarkoitat ahneutta,ihmisen nälkää,
olet kaikki minulleminulleminulle.
Älä sano rakkaus
jos tarkoitat omistamisen huumaa,
hurmaavaa tunnetta,
olet minun, minun, minun.
Älä vaadi saada tulla kaikeksi kaikessa,
pakotat kieltämään kolmesti.
Tule sen sijaan kulkemaan rinnalleni,
vapaasti saapumaan ja lähtemään,
sydämen mukaan...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut