Juokse lujempaa

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

Ei mene päivääkään
etten muistaisi
kuinka vapaus kutittaa varpaissa
onni leijailee perhosen lailla
oman kodin tiskivuoren yllä

on ikävä hajuja
makuja
niitä jokapäiväisiä juttuja
joita ei ennen edes tajunnut olevan ollenkaan

enkä edes minä ole pysynyt samana
en sellaisena,
joka uskaltaa olla avoin

vaan annoin maailman
vaikuttaa minuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea voi olla vaikkapa oman
kodin tiskivuoren valloitus.:))

 

Käyttäjän kaikki runot