Polvistun
märkä maa kastaa housujen polvet
kylmä kulkee pitkin ihoa
sydämeni seudulle asti
mieto mullan tuoksu
ja punaiset kukkaset
kuolleet jo aikaisemmin
on tapahtunut paljon välillä silloin ja nyt
ei kyyneleitä tällä kertaa
ne olen kaikki käyttänyt loppuun
mutta ikävä on silti sinun
niin kauan kuin joku muistaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi