ovi ei aukea,
onneksi,
lattian kylmä laatta
painaa poskea vasten
ilmassa veren kitkerä tuoksu
tuhansia ajatuksia,
pitävät meteliä pään sisällä
mutta keho on tunnoton
mieli mennyt jo
vasara, metalli vasten metallia
valo
sanoja puhelimessa
kyyneleet
äiti mä oon niin pahoillani
kaikesta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullisen koskettava