Joskus silloin

Runoilija Forgiven

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 31.10.2015 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.6.1994

Sinä olet kaunis.
 

iho vasten ihoa,
kosketus,
valo silmäluomien välistä
kylmä lattia saa värisemään

huuto,
äiti soita ambulanssi,
hengitys jää
kiinni kylkiluiden lomaan

metalli kilahtaa vasten ovea
se ei aukea
onneksi ei
kyyneleet muodostaneet lattialle lammikon

en halua unohtua
unohtaa
mutta en voi jäädä
vain hajotakseni kappaleiksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet mielestäni onnistunut tässä runossa hyvin!

Kaunista.

En tiedä mitä haet takaa tällä runolla, mutta minuun se ainakin tehosi! Todella hurmaava runo! :)

kaunis runo, saa minut muistamaan jotain jonka olen jo melkein unohtanut

 

Käyttäjän kaikki runot