Pelkään unohtaa
unohdan muistaa
muistan kuvani
kun olin vielä niin rikki
mutta ehkä sinä katsoin minuun
lähetit enkeleitä kulkemaan vierelläni
minä tahtoisin uskoa niin
mummi mulla on vieläkin ikävä
vaikka joinain päivinä
kipu ei tunnu niin terävästi
kyyneleet ovat taitaneet kulua loppuun
mutta sinä olet aina
täällä josssain
muistona sydämeni seudulla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sydänlämmin ja Koskettava runo.