Hiljaa hengittävä ruumis sängyssäni
Lakanoissani
Minun ihossani kiinni
Puhaltaa kuumaa kosteaa ilmaa selkääni vasten
Kietoo kätensä minuun,
Pitää kiinni
Enkä minä ole ikinä tuntenut olevani yhtä yksin
Yhtä kaukana kaikista
Yhä enemmän maailmassa, jossa sinua ja minua ei ole
Ja minua oksettaa
Tahdon sulkea silmät
Tai huutaa
Ehkä vain nukahtaa ja olla heräämättä enää
Mutta sinä tuhiset unissasi
Enkä minä osaa enää lähteä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanan haikea, tunteellinen ja kaunis.
erilainen, mutta kaunis..