Voin nähdä kasvosi
tunnen kuinka sinun sydämesi särkyy
päivä päivältä
kun on tehtävä vaikea päätös
en osaa sanoa
miksi elämä menee näin
ymmärrän miltä tuntuu
minäkin olen menettänyt paljon
mutta jonain päivänä
jonain päivänä
haavat kuroutuu umpeen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi