tuntee tiettyi tuoksui
ny jo kui?
eletään keskitalvee,
silt täytyy huomioid ol valveil
ties vaik huomaisin sut
kaikkien muiden seast
se kyl vaatii, et sus o se jokin
ku ne vapautuu jäist,
puhunks ny häist..
puhun joist, jois sydämees
johtavat virrat pian vapautuu
jäistään...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Osaisinpa kirjoittaa noi
hienol murteel
noi pal kaunista asiaa.
Tykkään runojesi sanoista ne tuopvat hyvän mielen ja ovat todella omalaatuisia :D Hyvä Pidin :)