sil jos

Runoilija ruMoilija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on: love is blue
 

kevät nii paljo jo ny
alkaa ol rinnas

tietääkse hyvää vai huonoo

käsittääksein, se tietää,
sit et
pienokaiset pian alkaa huutaa
.. nii mit? oikein just sit

ehk meilleki, tai si ei

oonks ny pessimisti, vai realisti?

eihä meiä pesänrakennuspuuhis tarvi
välttämät hommata niit..

voinem kiinnittää huomiom
johki muuhu,
esim toisiim

jos tuntisin sut, lähtisit
hesan MP messuil ens vl

mist sit tietää...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot