sä eläin rakas

Runoilija ruMoilija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on: love is blue
 

oot mul rakas...

miks näin, no ku näin
sen näin

jos piät eläimist,
rodust mist?

ei välii, sil o välii..

sua saattaisin naida
sut ehk naida..

käsittänet mit se
meinaa...

oikein, ku jäät sulaa,
sun kaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oma laatuise tja hyvä runot jatkuu Hyvä :D

 

Käyttäjän kaikki runot