mist puhunen, ??
ehk siit et jokin järjestys
täytyy ol..
siis menkääm aakkosjärjestykses
nii mihi?
pidän ain sanain..
sul annan..
toki karsintaa sattaa
esiintyy, se vähä o tietyist
asioist kii..
ku oon ilkee, piän eelleen kii
siit... et pietää kii siit..
mist alun perin pit pitää kii..
et mä rakastan..
ja kuk...?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi