tää runo täs vaa

Runoilija ruMoilija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on: love is blue
 

ens ke asti,
sil ei mikää kasti

pohin, lähtisiks MP messuil?
kui siit sanon sul?

mist tiiät kel sanoin..
sil oon ilkee
kaikil tiedoks,
jälkeen sen naim..

runoilem ehk
puhutaan niitnäit

katotaan silmiin,
mietitään..

future..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot