näem

Runoilija ruMoilija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on: love is blue
 

koem tunnem
sydämem..

siit o kenenkää aivan
turha sanoo mitää

kandennee ol hiljaa
ennemmin varstoil viljaa..

sil oom vieretysten
nii?

oom lälehelläim,

no comments..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot