mit tapahtuu sillon, sillon
meen
sen teen..
otan sua käest ja kävelem
pisi sit käytävää..
mink pääs?
siel lie jokin, mist syyst
sin kävelem
ssh
katon sua koht
venaa viis sekkaa
tajunneks viel sit seikkaa?
se johtaa siihe, et oot
mun iäti..
eli siihe tilaa, mik alkaa
kirjaimel mik o aakkosis...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienoa jällen :D
mielenkiintoinen runo, ja hieno