Minun polkuni varressa ovat
tunnelinäkökykloopit
miehet, joilla on pullonhintainen
kullalla koristeltu hymy
en minä kykene ajattelemaan
aurinko nousee minua varten
järvet keinuvat minua lohduttaakseen
tuulet pauhaavat hölynpölyni peittääkseen
pakkanen puree jotta tuntisin
voin vain tunnelissa eksymistä
peläten eteenpäin kiemurrella
kivipaasien luo joissa on
kullalla koristetut numerot ja kirjaimet
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut