...että kaiken tämän tarkoitus näytetään
ohikiitävän sekunnin murto-osassa
juuri kun olen nukahtamassa
umpihumalassa, hullun naurussa
huonossa runossa
täydellisessä hiljaisuudessa
kaiken kaaoksessa
kauniissa runossa
täydellisessä harmoniassa
ja että en vain huomaa
ja jos huomaan, säikähdän
ja jos en säikähdä, en ymmärrä
ja jos ymmärrän, en osaa tallentaa
ja jos osaan, ei kirjoitustani lueta
ja jos luetaan, ei ymmärretä
ja jos ymmärretään, ei välitetä
ja jos välitetään, ei välitetä eteenpäin
ja jos välitetään, lopulta silti väsytään
ja unohdetaan...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin näinhän se menee, useinkin kaikki se mitä yrittää ponnistellen, ohitetaan huomaamatta, hienosti runoilet, pieniä vahvoja lauseita joita on pysähdyttävä tutkimaan, ymmärtämään, onnistuit pysäyttämään huomioni koko runon ajaksi, tässä pohdin sanoja mitä siitä kertoisin
ja
on usein tehokas
onko tässä?
wau!
Surullinen
Mä huomasin -
tämän runon : )
Hyvin olet osannut
pelkoasi kuvata,
myllerrystä mielessä.
vau, hieno runo, ^^
En yleensä pidä toistosta mutta tässä se toimii yllättävän hyvin ja tehoa lisäten.
Taitavaa sanojen käyttöä muutenkin koko teksti.
Pelkokerroin 2x5
mainio...muuta en osaa sano
Ehkäpä 'kaiken tämän tarkoitus' löytyy pala palalta kaikissa noissa edellä luetelluissa (ja paljossa muussa,) mutta pitemmällä aikavälillä, että on aikaa asennoitua. Runon köli ui todella syvemmällä, hienoa.
Sivut