Kehoitus ajatella 'laatikon ulkopuolella' on rajoite.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoteoksia saa ostaa joko suoraan kustantajan (Mediapinta Oy) sivujen kautta tai mistä tahansa kirjakaupasta. Esikoisteosta myyn myös itse, yhteyttä voi ottaa joko pikaviestin tai sähköpostin kautta.
Runojeni kopioiminen tai lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Jos luvan pyydät, sen todennäköisesti myöskin saat.
Kiitos kaikille jotka ovat runojani lukeneet ja kommentoineet.
Usein en muista tai ehdi kiittää teitä erikseenKehoitus ajatella 'laatikon ulkopuolella' on rajoite.
Kommentit
Parempi ehdottaa kuin kehoittaa.
Puhutteleva mietelause tämä. Monitulkinnallinen ja -kerroksinen.
Runot avautuvat lukijoille ehkä eri tavoin mitä kirjoittaja on ajatellut.
Olen kommentoinut runojasi paljon,
toivottavasti ei ole mennyt pahasti pieleen.
Luovuuden iloa ! : )
ei ihan sytytä, avoimempi ajattelu ei rajoita
Heureka!
Voi helkkari, niinhän se muuten onkin - oikea oivallus =)
Sivut