Suhteen alkaessa sukuni ja ystäväni ovat iloisia puolestani. Sen päättyessä he ovat surullisia puolestani.
Ulkoistamisen periaatteella ei ole mitään rajoja enää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoteoksia saa ostaa joko suoraan kustantajan (Mediapinta Oy) sivujen kautta tai mistä tahansa kirjakaupasta. Esikoisteosta myyn myös itse, yhteyttä voi ottaa joko pikaviestin tai sähköpostin kautta.
Runojeni kopioiminen tai lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Jos luvan pyydät, sen todennäköisesti myöskin saat.
Kiitos kaikille jotka ovat runojani lukeneet ja kommentoineet.
Usein en muista tai ehdi kiittää teitä erikseenSuhteen alkaessa sukuni ja ystäväni ovat iloisia puolestani. Sen päättyessä he ovat surullisia puolestani.
Ulkoistamisen periaatteella ei ole mitään rajoja enää.
Kommentit
Pisti miettimään! Myötätunto se on hieno asia ja muistutus siitä, että sitä ei kuitenkaan ole yksin.
Minun ystäväni tosin ovat iloisia suhteen päätyttyä. Voi olla, että ovat ulkoapäin nähneet, kuinka suhde ei ole tehnyt hyvää.
Ulkoistamista sekin. Hieno ajatelma ja mainiota syntymäpäivää.
Mainio!
Aikamoisen oivaltavaa, eipä ole tullut noin asiaa ajateltuakaan.
Myötätuntoiset läheiset. Vaikka jokaisella on omat ilot ja surut, on hyvä että joidenkin kanssa voi jakaa sen halutessaan.
Sivut