Ansoitettu
kaikki on tärkeää
varokaa! ihminen välissä
mikään ei ole tärkeää
armoitettu
kuunnelkaa kun puhun
katsokaa kun räjähdän
kaikelle, enkä millekään
sisätiloissa kimpoilen seinistä
ulkoilma olisi tajuntaalaajentava
aika on lihaa mielen tulella
hampaiden tulisi olla terävät
jos aikoo syödä raakana
vatsaansa pidellen hohottaa
aavistus matematiikalle
on kieli tajunta, sanat sirpaleita
mieli lihas, ajatuksen kohtu
kielenraiskaus, mielenraiskaus
nikotiinia sikiöön
'älä korva pieni'
mitä sanoinkaan, suonette anteeksi
jos kolmannentekevä
on kahden yhdentekevän liitto,
mitä on mitättömyys?
kaikella on tarkoitus, tarkoituksellakin?
lopullinen älyllinen testi - usko
nikotiinia, nikotiinia, nikotiinia
aikaa, loputtomiin, kiemurrellen
ylös, tupakansavua, odotusta
varokaa! ihminen välissä
matkalla sieltä sinne
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaiken kaikkiaan hektistä tekstiä. Löytäessään tästä ihan huipputekstistä vielä ansoitettu- ja armoitettu-sanat, runo nousi arvoon arvaamattomaan lukijan mielessä ja ansoitti kyllä kummasti mielen.. Ihan 'tajuntaa laajentavaa' tekstiä sanomineen, jota saa poimia vapaasti niin puolesta kuin vastaan-lukijat mielin määrin.
Hyvä runo :)
Sivut