Nauru pidentää ikää
Jos viettää elämänsä
joka hetken nauraen
saa palkkioksi ikuisuuden
Valkoisessa huoneessa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoteoksia saa ostaa joko suoraan kustantajan (Mediapinta Oy) sivujen kautta tai mistä tahansa kirjakaupasta. Esikoisteosta myyn myös itse, yhteyttä voi ottaa joko pikaviestin tai sähköpostin kautta.
Runojeni kopioiminen tai lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Jos luvan pyydät, sen todennäköisesti myöskin saat.
Kiitos kaikille jotka ovat runojani lukeneet ja kommentoineet.
Usein en muista tai ehdi kiittää teitä erikseenNauru pidentää ikää
Jos viettää elämänsä
joka hetken nauraen
saa palkkioksi ikuisuuden
Valkoisessa huoneessa