Lasikehän alla
katseiden hiomat
oikean osoittavat
kädet tasan
tarkkaan otteeseen.
Syke
läpitunkeva potkii
vähää vailla
kovuutta vasten
luukalteria hetki lyö.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoteoksia saa ostaa joko suoraan kustantajan (Mediapinta Oy) sivujen kautta tai mistä tahansa kirjakaupasta. Esikoisteosta myyn myös itse, yhteyttä voi ottaa joko pikaviestin tai sähköpostin kautta.
Runojeni kopioiminen tai lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Jos luvan pyydät, sen todennäköisesti myöskin saat.
Kiitos kaikille jotka ovat runojani lukeneet ja kommentoineet.
Usein en muista tai ehdi kiittää teitä erikseenLasikehän alla
katseiden hiomat
oikean osoittavat
kädet tasan
tarkkaan otteeseen.
Syke
läpitunkeva potkii
vähää vailla
kovuutta vasten
luukalteria hetki lyö.
Kommentit
Tästä tykkäsin,tämän on juuri sellaista runoutta mistä itse pidän :)
Tästä tykkäsin,tämän on juuri sellaista runoutta mistä itse pidän :)
Sivut