majakan ensivalo pimeässä
suolavesiä matkaavalle
kipeästi kaivattu kylpyvesi
väsyneelle nokikolarille
valkoinen aukko
puoleensa vetävä
et silti vangitseva
aina vain valaiseva
turhaan turhaa ilmaisua hain
avosylissäsi mykistyin
ystävän kalliin vieressä olen
autuas, siunattu, vihdoin sanaton
puhdistun ja jaksan
yhä ylös yrittää
avullasi näen ja jaksan
valtamerta vastustaa
avullasi vain ystävä
Selite:
Mukavalle päivälle ja vielä mukavammalle ystävälle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi