Mikään ei saa ihmistä niin raivoihinsa kuin se, että joku yrittää ottaa pois häneltä oikeuden maksaa itsensä kipeäksi menolipusta helvettiin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoteoksia saa ostaa joko suoraan kustantajan (Mediapinta Oy) sivujen kautta tai mistä tahansa kirjakaupasta. Esikoisteosta myyn myös itse, yhteyttä voi ottaa joko pikaviestin tai sähköpostin kautta.
Runojeni kopioiminen tai lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Jos luvan pyydät, sen todennäköisesti myöskin saat.
Kiitos kaikille jotka ovat runojani lukeneet ja kommentoineet.
Usein en muista tai ehdi kiittää teitä erikseenMikään ei saa ihmistä niin raivoihinsa kuin se, että joku yrittää ottaa pois häneltä oikeuden maksaa itsensä kipeäksi menolipusta helvettiin.
Kommentit
todella hyvä.
Hieno huomio koskettavassa runossasi
Haiskahtaa sosialismilta.
Hah mikä oivallus, hiton hyvä etten sanoisi.
Tämä on aivan l o i s t a v a. Ironisen upea.
Totta, tää on hyvä!
Niin totta...
upea kuvaus runossa .. Hienosti tulee asian ydin esiin lyhyessä muodossa.
Ehkä se joku välittää.
Sivut